13 October 2013

Chicken and green pepper enchiladas. / Enchiladas cu pui si ardei gras.

Ador nespus de mult retetele mexicane la care se folosesc foile de tortilla.
Pentru aceasta reteta am folosit tortilla de porumb,sint foarte delicioase si aromate.


Ingrediente:
  • 5 tortilla de porumb
  • 100gr rosii cherry
  • 300gr piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 ardei gras
  • 50gr crema de branza
  • 100gr cascaval
  • sare,piper
  • praf de ardei iute
Modul de preparare:

 Intr-o tigaie incinsa,adaugati ceapa tocata marunt.Caliti pentru cinteva minute,dupa care adaugati pieptul de pui feliat fisii,ardeiul gras si rosiile cherry,condimentati cu sare,piper si praful de ardei iute. Lasati la foc pentru 4-5 minute,dupa care adaugati crema de branza si incorporati totul impreuna.

 Luati tigaia de pe foc si lasati la racit. Intre timp incalziti foile de tortilla la cuptorul cu microunde.
Pe fiecare foaie in parte puneti pieptul de pui cu ardei si sos,rulati si puneti intr-o tava de copt.


Urmati acest procedeu  si pentru celelalte foi de tortilla. Presarati cu cascaval ras deasupra si dati la cuptor pentru 20-25 minute.


Scoateti din cuptor si serviti calde cu salata.
Delicios!!!!


Spor la gatit!!!

3 comments:

  1. Wow, cred ca e o mancare grozava!

    ReplyDelete
  2. arata super si a iesit foarte bine, imi place culoarea vie care a capatat-o dupa coacere, foarte buna reteta..;)

    ReplyDelete
  3. Merci!!! Sinteti tare dragute :-*

    ReplyDelete