Cea mai simpla si delicioasa reteta.Eu o pregatesc destul de des si in majoritatea timpului folosesc pastai inghetate,deoarece sint mult mai ieftine decit cele proaspete si le puteti gasi in supermarket in fiecare anotimp al anului.
- 750g pastai de fasole
- 3 cartofi medii
- 2 cateti de usturoi
- ulei (pentru gatit)
- 100 ml apa
- sare,piper
Atunci cand cumparati pastaile inghetate,ele sint gata curatite de extremitati,dar totusi e bine sa mai verificati o data.Pastaile le spalati bine,cartofii ii curatiti de coaja si ii taiati cubulete.
Intr-o tigaie adanca,incingeti uleiul,adaugati fasolea pastai si cartofii.
Caliti un pic,dupa care adaugati apa.Acoperiti tigaia cu un capac si lasati la fiert pe foc mic pina cand scade toata apa si pastaile cu cartofii sint deja gata.
Atunci,adaugati usturoiul pisat,sarea si piperul dupa gust si mai lasati pe foc mic inca 4-5 minute.
Puteti servi imediat.
Pofta buna!!!
Garnitura mea preferata!
ReplyDeleteMultumesc mult pentru sfat sau primit super gustoase ๐ค๐๐๐
ReplyDelete