Un antreu foarte des intilnit la orice fel de ocazii si absolut delicios.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foietaj
- 12 crenvusti pentru cocktail-uri
- 1 ou
Setati cuptrul la 180C.
Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt.
Pe masa de lucru,intindeti aluatul de foietaj si taiati foaia in 12 patratele egale.
Pe fiecare patratel de aluat se aseaza cite un crenvusti si se roteste.
Toti crenvustii din aluat formati se aseasa pe tava si ungeti cu oul batut.
Dati tava la cuptor pentru 20-25 minute pina se rumenesc frumos.
Pofta buna!!
Ce frumos arata impachetati asa!!
ReplyDeleteMultumesc :-)
Deleteo reteta foarte usor de pregatit si foarte gustoasa, bune pozele cu prezentarea facerii si coacerii crenvurstilor in aluat, imi place si cum au iesit cu capetele deschise ca niste flori, numai bun de mancat :D
ReplyDeleteMultumesc :-) ma bucur ca iti place reteta!!!
Delete