15 April 2013

Chiftelute cu carne de porc si orez.


Ingrediente:

  • 750g carne tocata de porc 
  • 3 oua
  • 1/2 pahar de orez
  • 1 ceapa medie
  • patrunjel tocat
  • sare,piper
  • ulei pentru prajit
Modul de preparare:

  Spalati orezul bine cu apa rece si puneti-l la fiert pentru cca 4-5 minute.
Intr-un bol mare,puneti carnea tocata de porc,adaugati ouale,ceapa taiata marunt,orezul(clatit in prealabil cu apa rece),sarea,piperul si patrunjelul.
Amestecati totul impreuna.
Din toata aceasta compozitie,formati chiftelutele in orice forma doriti.
Intr-o tigaie cu ulei incins se pun la prajit chiftelutele.Aveti grija sa le rumeniti pe ambele parti.
   Puteti servi aceste chiftelute delicioase cu orice fel de garnitura.
Noi le-am servit cu salata de lettuce si piure de cartofi.




Spor la gatit tuturor!!!

No comments:

Post a Comment