Ingrediente:
- 2 pachete piscoturi(400g)
- 150 ml cafea tare
- 25 ml brandy sau esenta de rom
- 250g crema mascarpone
- 300 ml frisca
- 100g zahar pudra
- esenta de vanilie
- cacao pudra(pentru decorat)
Intr-un bol mare,amestecati crema de mascarpone cu un mixer electric pina devine consistenta.
Intr-un bol separat amestacati frisca cu zaharul si esenta de vanilie.
Incorporati crema de frisca si crema de mascarpone impreuna.
Intr-un vas micut adaugam cafeaua si brandy,fiecare piscot in parte il inmuiati cite putin in cafea.
Pregatiti o tava de sticla adanca,turnati o treime din crema,incepeti sa aranjati primul strat de piscoturi,turnati deasupra a doua parte din crema,iarasi incepem cu al doilea strat de piscoturi.La sfirsit,turnam restul de crema deasura.
Tineti la frigider pentru 3-4 ore, inainte de a dervi decorati prajitura cu cacao pudra.
POFTA BUNA!!!
o prajitura excelenta care imi place mult si as manca-o oricand in orice moment, arata bine si foarte reusita ;)
ReplyDeleteMerci!!!! :-)
Delete