6 March 2013

Baked stuffed peppers. / Ardei umpluti la cuptor.


Ingrediente:

  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 100g rosii tocate
  • 1 lingurita pasta de rosii
  • 5 ardei grasi mari
  • 200 ml apa
  • 300g carne tocata (porc sau vita)
  • 100g orez
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • marar si patrunjel taiat marunt
  • sare
  • pipe
Modul de preparare:

La inceput pregatiti toate ingredientele,tocati marunt ceapa,morcovul il dati prin razatoare.
Ardeii grasi se spala bine,le scoateti cotoarele si indepartati toate semintele.
Intr-o tigaie medie,caliti un pic ceapa,adaugati morcovul si rosiile,lasati sa se inmoaie un pic.
La aceasta compozitie,adaugati carnea tocata,orezul,mararul si patrunjelul,sarea si piperul.Amestecati totul impreuna si lasati la racit pentru o jumatate de ora.
Incepeti sa umpleti ardeii si ii asezati intr-o tava cu capac,adaugati in tava alaturi de ardei apa,zeama de lamaie si pasta de rosii.
Dati tava la cuptor pentru 1,5 ore la 200C.

Puteti servi ardeii umpluti cu smantana,sau alaturi de o salata.
Senzational!!


Pofta buna!!

No comments:

Post a Comment