16 May 2013

Tacos cu pui si fasole rosie.

       O combinatie nemaipomenita dintre foile de tortilla crocante cu carne si legumele.Foarte usor de praparat si mai ales le puteti pregati cu orice ingrediente preferati.Bineinteles,reteta originala contine carne tocata de vita,dar eu am inlocuit-o cu carne de pui si fasole rosie.


Ingrediente:
  • 200g carne de pui dezosata
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva fasole rosii boabe
  • 1 ceapa medie
  • 2 lingurite condimente pentru tacos
  • 1/2 lingurita ardei iute
  • 4 foi tortilla prajite
  • sare,piper
  • 100 ml apa
  • 100g cascaval ras
  • frunze de salata verde
Modul de preparare:
    Setati cuptorul la 180C si cind este incins bine,introduceti in cuptor foile de tortilla urmand instructiunile de pe ambalaj.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei,adaugati ceapa tocata marunt si caliti un pic,dupa care puneti ardeiul taiat fasii si carnea de pui tocata marunt,lasati sa se inmoaie un pic si adaugati fasolea rosie.
Condimentati toata compozitia la care adaugati si apa,lasati la fiert pentru circa 15-20 minute.

Asamblati tacos in momentul servirii.


  In fiecare foaie de tortilla,asezati circa 3 linguri din sosul pregatit,putina salata verde taiata fasii si decorati deasupra cu cascaval ras.



 Puteti servi tacos cu sos iute sau cu smantana.In cazul nostru am servit cu o salata din crab si porumb.
Delicios!!!


Spor la gatit!!

3 comments:

  1. o mancare usoara si repede de facut dar si repede de devorat, merge pregatita cand nu ai timp si iti vin prieteni acasa, usor, sanatos si gustos..:D

    ReplyDelete
  2. Arata foarte bine si cu siguranță are si un gust foarte bun dar unde pot gasi acele foi de tortilla??

    ReplyDelete