28 June 2013

Placinte cu branza,ceapa verde si marar.


Ingrediente:

  • 1 pachet foi de placinta
  • 800g branza de vaci
  • 4 oua
  • ceapa verde
  • marar
  • sare(dupa gust)
  • 150ml ulei
  • 100ml lapte
Modul de preparare:

  Pregatiti foile pentru placinta(notati: fiecare pachet contine aprox. 12-13 foi). E necesar sa le acoperiti cu un prosop,deoarece se usuca foarte repede si e foarte dificil de lucrat cu ele.
Amestecati branza de vaci cu 3 oua,ceapa verde si mararul tocat marunt si putina sare.



 Pe masa de lucru incepem cu prima foaie de placinta,ungeti toata foaia cu ulei,puneti deasupra a doua foaie si o ungeti iarasi cu ulei,adaugam branza de vaci si rotim placinta.In acest mod pregatiti toate celelalte placinte.




Amestecati bine laptele cu un ou,si toata aceasta compozitie o turnati deasupra placintelor.
Dati tava la cuptor pentru 45 min la 200C.



Cind le scoateti  placintele din cuptor, e de preferat sa le tineti acoperite cu un prosop pentru 10-15 min.
Le puteti servi calde sau reci.






Aceste placinte sint foarte  usor de preparat,aromate,extrem de pufoase si delicioase.

3 comments:

  1. Interesanta combinatie! Eu cand fac foi de placinta cu branza de vaci, le fac dulci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate!! Si cele dulci sint absolut delicioase. :-*

      Delete
  2. arata super si e numai binevenita in orice moment al zilei, foarte reusita, delicioasa si apetisanta :)

    ReplyDelete