10 March 2013

Chocolate cake and cheese cream. / Tort de cacao si crema de branza.


 Ingrediente pentru pandispan:

  • 150g unt nesarat(temperatura camerei)
  • 150g zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 3 oua(la temperatura camerei)
  • 4 linguri de iaurt
  • 150g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50g praf de cacao
  • 1 lingura lapte
Ingrediente pentru crema:

  • 50g unt
  • 300g crema de branza(Philadelphia)
  • 100g zahar pudra
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • ciocolata(pentru decorat)
Modul de preparare:

  Setati cuptorul la 180C,pregatiti o tava de 22 cm diametru.
Mixati untul,zaharul si vanilia impreuna intr-un bol,adaugati ouale cite unul pe rind,mixati continuu dupa fiecare ou adaugat.
Adaugati iaurtul si continuati sa mixati.
Incorporati faina,praful de copt,praful de cacao si laptele si mixati totul impreuna.



Turnati compozitia intr-o tava de copt(unsa in prealabil cu ulei sau tapetata cu hartie de copt) si dati la cuptor pentru 35-40 minute.

Verificati cu o scobitoare daca pandispanul este copt.
Scoateti blatul de la cuptor si lasati sa se raceasca complet.
Intre timp pregatiti crema pentru tort.Mixati untul cu crema de branza intr-un bol,apoi adaugati zaharul cite putin.Dupa ce tot zaharul a fost incorporat la compozitie,adaugati zeama de lamaie si continuati sa mixati pentru inca 5 minute.
Taiati blatul pentru tort in 2 parti egale si le ungeti cu crema.
Delicios!!!



Pofta buna!!!

2 comments:

  1. O minunatie de tort plin de arome!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc din suflet ca urmaresti blogul meu!!

      Delete