2 August 2013

Tuna with dill sauce. / Ton cu sos de marar.


Ingrediente:

  • 2 felii de ton
  • ulei de masline
  • sare,piper
pentru sosul de marar:

  • 25 gr unt
  • 1 lingura faina
  • lapte
  • sare,piper
  • marar tocat
Modul de preparare:

  Spalati feliile de ton si uscati bine cu niste prosoape de hartie.


   Asezonati cu sare si piper si asezati pestele intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline.
Prajiti pe fiecare parte aproximativ 4-5 minute.
Intr-o tigaie separata incingeti untul,adaugati o lingura de faina,dupa care incepeti sa puneti laptele,aveti grija sa amestecati in continuu ca sosul sa nu formeze cocoloase.Puneti mararul tocat marunt,condimentati cu sare si piper si lasati sa fiarba sosul pentru circa 2-3 minute la foc mic.
Puteti servi feliile de ton cu orice fel de granitura sau doar cu o salata.
In cazul nostru am servit cu piureu de cartofi si fasole verde,asezonat cu sos de marar.
    Delicios!!!





Enjoy!!

No comments:

Post a Comment